LIVE WEBINAR

Pronájem jako Headspring: Jak zkrátit dobu technické kontroly na 5 minut?

September 8th, 11 AM EDT /  10 AM CDT / 5PM CET

SAVE YOUR SEAT

Zjistěte, jak společnost Headspring najímá špičkové talenty pomocí technické řešení screeningu.


By joining this webinar you will:

Přečtěte si, jak společnost Headspring najímá více vývojářů s větší přesností a jistotou.

Zjistěte, jak zkrátit dobu prověřování ze 135 minut na pouhých 5 minut na kandidáta.

Podívejte se, jak společnost Headspring vyvinula náborový systém na míru svým firemním cílům.

Gain valuable insights on hiring and onboarding developers with great company fit from day one

Zjistěte, jak ušetřit čas inženýrů tím, že strávíte méně času prověřováním technických kandidátů.


Reproduktory

Erin Worthamová
Ryan Thomas
Jakub kubrysnki

Erin Worthamová

Ředitel talentů ve společnosti Headspring

Ryan Thomas

Ředitel inženýrství ve společnosti Headspring

Headspring logo

Jakub Kubrynski

Generální ředitel a zakladatel společnosti DevSkiller

Posaďte se!

September 8th
11 AM EDT / 10 AM CDT / 5PM CET
Doba trvání webináře
60 min.
On-demand webinar
Tento webinář bude k dispozici na vyžádání
Nejlepší pro
Tech recruiters, IT team leads & hiring managers